Hur byter jag till Visma.net?

By 14 juni, 2021augusti 17th, 2021Nyheter, System
Byta till Visma.net

Lägger ni för mycket tid på manuell ekonomihantering? Systemet Visma.net kan automatisera er ekonomifunktion.

Vi förstår att det är många frågor som dyker upp när det gäller att välja (och eventuellt byta) affärssystem. För många kan det kännas som en jobbig och alltför omfattande process, vilket leder till att man väljer att behålla sitt gamla och låta det tuffa på så länge det går. Men sanningen är att det inte är svårt att byta. Nedan berättar vi hur ett systembyte kan gå till.

Hur går jag över till Visma.net?

I grunden är det enkelt. Det du behöver för att byta till Visma.net är så kallade SIE-filer och exempelvis kund- och leverantörsregister, så att du får med relevant information från företagets tidigare system.

Kan jag byta till Visma.net direkt?

Om du ska byta till Visma.net och använda systemet på bästa sätt borde du utnyttja fördelarna med programmet och planera för ditt systembyte. Detta är viktigt för att du ska kunna tänka över vilka funktioner och arbetssätt ni har i företaget idag och vad ni önskar framöver.

Få hjälp med att byta till Visma.net?

För att få hjälp med ett systembyte till Visma.net kan du vända dig exempelvis till en redovisningsbyrå som är Certifierad Visma Partner. Certifieringen är ett bevis på att bolaget innehar utbildning och/eller god erfarenhet av systemet. Vi på UCS One Economy är certifierade och hjälper dig gärna med ditt systembyte.

Så kan UCS One Economy hjälpa dig med Visma.net

Är det någon arbetsrutin ni känner fungerar dåligt i företaget och som ni vill ändra på? Ett arbetsområde ni vill automatisera? Vill ni få ut relevant information i en specialrapport eller tydligare kunna bokföra kostnader och intäkter på avdelningar, motparter eller säljare? Dessa är några av de frågor vi ställer inför ett systembyte om du är intresserad av Visma.net.

Vi erbjuder alltid en första kostnadsfri behovsanalys anpassad till ditt företag, så att du vet vad ditt företag behöver och får koll på vilka funktioner du saknar men borde investera i. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt för din verksamhet. I dialog med dig bestämmer vi sedan en tidpunkt för systembytet. Därefter för vi över företagets register och bokföringsdata och justerar inställningar, så att ni kan landa springandes i systemet.

Hos oss erbjuds ni även anpassad utbildning inför er övergång och självklart finns vi tillgängliga även efter att ni hoppat in i Visma.net, där ni själva får välja hur mycket ni vill ha oss involverade.

Om du är osäker på varför ditt företag borde gå över till Visma.net, välkommen att höra av dig till våra systemexperter och/eller läs mer om systemets fördelar här.

Kontakta Visma.net-expert