Här är hon, Sofia Berg vår nya Lönespecialist!

By 14 juli, 2021Nya medarbetare, Nyheter
Sofia Berg

Välkommen Sofia Berg Lönespecialist hos UCS One Economy.

Efter 15 år som lärare kände Sofia att det var dags att göra något annat för att få lite mer balans i livet. TUC:s utbildning till Lönespecialist lät lockande då administration och personalfrågor ligger henne varmt om hjärtat.

– Utbildningen genomfördes och efter avslutad praktik hos UCS One Economy är jag nu anställd som lönekonsult!

På fritiden umgås Sofia med familj och vänner.  Naturen lockar och där befinner sig Sofia så mycket hon kan kanske med förhoppning att hitta något gott att stoppa i sina bakverk, då bakning är en stor passion i hennes liv. Träning får även det plats i det redan fullspäckade schemat och tillsammans med det nya jobbet gör allt detta att Sofia har funnit den balansen hon eftersökte när hon bestämde sig för att byta bana i livet.

Så till den slutgiltiga frågan, hur trivs du här hos oss nu när du provat på det en stund?

– One Economy är en härlig arbetsplats då det är ett växande och progressivt företag. Det är också spännande eftersom ingen dag är den andra lik och lönefrågor blandas med personal och budgetfrågor. Det känns så rätt och nu i efterhand undrar jag vad som fick mig att tveka att ta steget. Det är så härligt med mina nya arbetskollegor och vi trivs så bra ihop här på Lön?

Vi hälsar Sofia Berg varmt välkommen till UCS One Economy!

Sofia Berg
Lönekonsult

Telefon: 076-608 33 81

E-post:  sofia.berg@ucsone.se